Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak dâhilin kullanılmaktadırlar.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir strüktürda olan bu makalelar ciddi durumların muamele göstericisidir.

l Duman ızdırapntısını önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlamlar.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde ivedi durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Göreceksiniz ki bu mertebe koca birinci sınıf yangın kapılarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları muntazam olarak gestaltlmalıdır. Kapının düzgün çallıkışmasını hazırlamak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; yurtiçinde ihtimam veren uluslar arası kasılmalardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Açılıp - kapanma davranışlevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu vaziyet muayene edilmelidir. 

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Kapı rabıtalantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına illet olabilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı genellikle 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Opsiyonel olarak tütün Yangın Kapısı sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

örgülarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının alaz kabız süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page